Beregn varmeprisen for 2022

Vi har udarbejdet en beregningstabel, som giver et overblik over den forventede, samlede varmepris i 2022.

 

Tabellen er udarbejdet på baggrund af den prisvarsling, som vi meldte ud den 23. december 2021 og viser priserne, hvis der ikke sker ændringer i de nuværende el- og gaspriser i løbet af året.

 

Tabellen er dermed et udtryk for den værst tænkelige prisudvikling. Det er vigtigt at understrege, at tallene i tabellen ikke kan oversættes til den endelige afregningspris for 2022. Tabellen viser en beregning af den maksimale pris for 2022. Bliver energipriserne billigere i løbet af 2022, sørger vi for at regulere det i kvartalsopkrævningerne.

 

Det arbejder vi med lige nu

Vi arbejder med at finde alternative løsninger, som alle har til hensigt at nedbringe vores samlede produktionsomkostninger, blandt andet ved at købe mindre gas, hvilket vil bidrage positivt til at nedbringe den samlede årlige varmepris.  

 

Vi er samtidig gået i dialog med politikere både lokalt og i Folketinget om vores bekymringer og vores ønsker om omgående handlinger, der kan afhjælpe den nuværende situation.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gudenådalens Energiselskab på info@gues.dk eller telefon 86 68 14 22.

 

Preben Sørensen                                                                                                                                           Bjerringbro 07-01-2022

Formand for Gudenådalens Energiselskab